برای تهیه یک شات اسپرسو با دستگاه اسپرسو ابتدا ۱۰ الی ۱۵ گرم قهوه آسیاب شده را داخل پرتافیلتر (Portafilter) ریخته سپس سطح آن را صاف کرده و با استفاده از تمپر (Tamper) قهوه را فشرده میکنیم.
پرتافیلتر را روی دستگاه میبندیم و دکمه عصاره گیری دستگاه را میزنیم. از لحظهای که قهوه داخل فنجان میریزد حدودا ۳۰ ثاینه عصاره گیری را ادامه میدهیم و پس از آن عصاره گیری را خاتمه میدهیم. حجم هر شات اسپرسو باید بین ۲۵ الی ۳۰ میلیلیتر باشد.
درباره این سایت