طرز تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسو

 

 

 

طرز تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسو


برای تهیه یک شات اسپرسو با دستگاه اسپرسو ابتدا ۱۰ الی ۱۵ گرم قهوه آسیاب شده را داخل پرتافیلتر (Portafilter) ریخته سپس سطح آن را صاف کرده و با استفاده از تمپر (Tamper) قهوه را فشرده می‌کنیم.
پرتافیلتر را روی دستگاه می‌بندیم و دکمه عصاره گیری دستگاه را می‌زنیم. از لحظه‌ای که قهوه داخل فنجان می‌ریزد حدودا ۳۰ ثاینه عصاره گیری را ادامه می‌دهیم و پس از آن عصاره گیری را خاتمه می‌دهیم. حجم هر شات اسپرسو باید بین ۲۵ الی ۳۰ میلی‌لیتر باشد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها